Prezentare Cabinet Stomatologic

Ne bucuram ca te afli pe pagina cabinet stomatologic sector 6. Inca de la inceput vrem sa te asiguram ca la noi o sa ai parte de servicii stomatologice de prima calitate. Accesul la servicii de calitate este o prioritate pentru noi pentru ca tu sa poti zambi fara grija si sa nu te numeri printre acele persoane care au probleme cu durerile.

Stilul de viata din zilele noastre face ca tot mai multe persoane sa aibe probleme dentare. Aceste probleme de foarte multe ori se pot preveni printr-o informare corecta a pacientilor. Din fericire, datorita tehnologiei care avanseaza tot mai mult, avem posibilitatea sa tratam problemele intr-un timp scurt si aproape fara durere pentru pacient.

Avem credinta ca preventia reprezinta o solutie mai economica si mai confortabila ca si metoda de tratament pentru pacient. Pentru ca pretuim sanatatea pacientului pe terme lung, dorinta noastra este sa informam in mod corect pacientul si sa aplicam un program de ingrijire preventiva a dintilor, care sa fie adaptat pentru nevoile fiecarui pacient.

Echipa medicala iti face promisiunea, ca la cabinetul nostru o sa ai parte de cele mai bune tratamente stomatologice si o informare corecta. Doctorii nostri o sa iti prezinte toate optiunile de tratament disponibile, dar si costurile complete pentru a cunoaste din primul moment ce primesti si cat costa. Nu putem decat sa speram ca o sa ne acorzi incredere si o sa ne vizitezi la cabinet stomatologic sector 6.

PROGRAMARE ONLINE

Contact Cabinet Stomatologic Sector 6

Adresa: Calea Crangasi Nr. 36, Bl. 13, Sc. B, Parter, Sector 6, Bucuresti
Telefon: 0727 773 550
Email: contact@dentalexcellence.ro

Servicii Stomatologice Oferite de Cabinet Stomatologic Sector 6

Implant Dentar Sector 6 Bucuresti

Implant Dentar – Cu ajutorul unui implant dentar se rezolva problema dintilor sau maselelor lipsa pentru a reda pacientului increderea de a zambi. Implantul dentar este format dintr-o tija/piesa metalica (zirconiu sau titan) care este inserata in interiorul osului maxilarului pentru a inlocui radacina dintelui si pentru a sustine unul sau mai multi dinti artificiali. Exista diferite tipuri de implant dentar dar printre cele mai populare se numara implantul Fast&Fixed care se realizeaza intr-o singura zi.

Protetica Sector 6 Bucuresti

Protetica – Protetica dentara reprezinta ramura stomatologiei care se ocupa cu diagnosticarea, tratarea si reabilitarea aparatului dento-maxilar. Aceasta procedura este posibila prin aplicarea de dinti artificiali si proteze dentare care se aseamana perfect cu dintii originali. Protezele dentare sunt cel mai des intalnite la persoanele in varsta si pot avea doua caracteristici diferite: proteze fixe si proteze mobile. De cele mai multe ori, protezele dentare sunt realizate in laboratorul de tehnica dentara.

Ortodontie Sector 6 Bucuresti

Ortodontie – Tratamentul ortodontic este necesar atunci cand pacientul are o deficienta in alinierea dintilor pe arcade (dinti strambi sau cu spatii). Aceste deficiente, in timp, pot crea probleme deoarece igiena orala nu mai poate sa fie executata corect. Pentru rezolvarea aceste probleme, doctorul ortodont, monteaza un aparat dentar (mobil sau fix) ce trebuie purtat pana la alinierea dintilor. Timpul de purtare difera de la pacient la pacient in functie de varsta sau gravitatea problemelor.

Parodontologie Sector 6 Bucuresti

Parodontologie – Parodontologia este specialitatea stomatologica ce se ocupa cu identificarea si tratarea bolilor ce tin de sanatatea gingiei si a tesuturilor care asigura sustinerea dintelui in osul arcadei. Afectiunile parodontale sunt infectii care apar in zona gingiilor si distrug suportul natural al dintilor ceea ce in timp poate rezulta in pierderea dintelui afectat. Pacientul de cele mai multe ori nici nu stie daca sufera de aceasta afectiune deoarece nu prezinta simptome sau disconfort care sa atraga atentia.

Chirurgie Dentara Sector 6 Bucuresti

Chirurgie Dentara – Chirurgia oro-maxilo-faciala este specialitatea medicinei dentare care se ocupa cu diagnosticarea si tratarea problemelor localizate in sfera oro-maxilo-faciala. Exista doua ramuri: chirurgie dento-aveolara si chirurgie maxilo-faciala. Exemple de afectiuni care necesita chirurgie dento-aveolara: extragerea molarului de minte, eliminarea chisturilor maxilare, augmentari osoase. Exemple de afectiuni care necesita chirurgie maxilo-faciala: tumori sau suporatii.

Estetica Dentara Sector 6 Bucuresti

Estetica Dentara – Estetica dentara este ramura care se ocupa cu imbunatatirea aspectului fizionomic pentru a reda increderea si multumirea de sine. Pentru a rezolva problemele de estetica dentara, medicul stomatolog poate apela la fatete dentare atunci cand dintii sunt sparti sau ciobiti. Aceasta procedura devine tot mai populara in randul persoanelor care isi doresc un zambet perfect. Trebuie stiut ca procedurile folosite pentru estetica dentara ajuta si la imbunatatirea aparatului dento-maxilar.

Profilaxie Dentara Sector 6 Bucuresti

Profilaxie Dentara – Profilaxia dentara este tehnica stomatologica ce se ocupa cu prevenirea si tratarea afectiunilor ce pot afecta dantura. Printre altele, profilaxia consta in consultul stomatologic periodic, tratarea cariilor, fluorizarea sau detartrajul. Foarte multi pacienti au impresia ca detartrajul afecteaza smaltul dintilor si creste riscul de aparitie a problemelor dentare. Din fericire acesta este doar un mit, pentru ca „piatra” eliminata in timpul detartrajului favorizeaza aparitia afectiunilor parodontale.

Stomatologie Copii Sector 6 Bucuresti

Stomatologie Copii – Stomatologia pentru copii este numita in termen medical si pedodontie si are o importanta foarte mare in sanatatea orala a copilului. Orice problema dentara descoperita si tratata la o varsta frageda este un lucru bun si ajuta la evitarea aparitiei de afectiuni cu trecerea timpului. In plus, copilul in urma vizitelor la cabinetul stomatologic o sa devina mai constincios in legatura cu igiena orala si importanta acesteia. Informarea corecta a parintilor ajuta foarte mult in prevenirea problemelor ce pot aparea la cei mici.

Programeaza-te acum

Contact Cabinet Stomatologic Sector 6

Adresa: Calea Crangasi Nr. 36, Bl. 13, Sc. B, Parter, Sector 6, Bucuresti
Telefon: 0727 773 550
Email: contact@dentalexcellence.ro