Cabinet Stomatologic Sector 6

PREZENTARE CABINET STOMATOLOGIC

Multumim ca ai vizitat cabinet stomatologic sector 6. Avem speranta ca pe aceasta pagina o sa gasesti informatiile de care ai nevoie. Noi suntem aici pentru a-ti facilita accesul la cele mai bune servicii stomatologice. Prioritatea noastra este ca tu sa poti zambi fara grija si sa nu te numeri printre acele persoane care au probleme cu durerile.

Problemele dentare difera foarte mult de la o persoana la alta si isi fac aparitia din ce in ce mai des doarece stilul de viata nu este tocmai unul corect. Din fericire, aceste probleme pot fi rezolvate tot mai usor datorita tehnologiei care avanseaza din ce in ce mai mult si ne ofera posibilitatea sa tratam orice problema.

Cu siguranta meriti servicii stomatologice de calitate si noi intelegem si investim timp si resurse financiare pentru a iti oferi acest lucru. Din acest motiv, avem o echipa medicala care participa in mod constant la seminarii si cursuri. In acest fel ne asiguram ca o sa folosim cele mai noi tratamente si materiale pentru a iti rezolva problemele dentare.

Atunci cand ne vizitezi o sa fi intampinat de o echipa prietenoasa intr-un ambient placut. Ne dorim ca relatia dintre doctor si pacient sa fie una de prietenie si de lunga durata, bazata pe respect reciproc si incredere. In fiecare zi ne bucuram ca va putem ajuta sa gasiti cele mai buna solutii pentru sanatatea dumneavoastra. Te asteptam cu drag la cabinet stomatologic sector 6.

ALEGE CABINET STOMATOLOGIC SECTOR 6

PROGRAMARE ONLINE

Implantologia este o ramura a stomatologiei prin care se rezolva problema dintilor sau maselelor lipsa. Implantul dentar este o piesa metalica (titan) ce inlocuieste radacina dintelui. Cu toate ca pare o interventie de lunga durata, in ziua de astazi exista diferite tipuri de implant care monteaza rapid, de exemplu implantul Fast & Fixed care se realizeaza intr-o singura zi.

Protetica dentara este denumirea stomatologica a specialitatii care se ocupa cu aplicarea de dinti artificiali si proteze dentare care imita dintii originali ca aspect. In cele mai multe cazuri, protezele dentare sunt recomandate persoanelor in varsta si pot fi de doua feluri: fixe sau mobile.

Ortodontie este denumirea in medicina dentara a metodei care se ocupa cu indreptarea dintilor, reglarea muscaturii si a rapoartelor dintre maxilare cu ajutorul aparatelor dentare. Printre cele mai des intalnite se numara aparatele ceramice, metalice dar si cele invizibile care sunt mai greu de observat.

Parodontologie este ramura a medicinei dentare ce se ocupa cu tratarea afectiunilor de dinti si ale gingiilor. Desi este o afectiune care apare in timp si nu are simptome foarte evidente, la un consult de specialitate realizat intr-un cabinet stomatologic, poate fi depistata.

Chirurgie Dentara este o ramura a stomatologiei care se ocupa cu studiul, prevenirea si tratarea chirurgicala a afeciunilor. Atunci cand tratamentele nu dau rezultatele necesare, cel mai des se poate ajunge la extractii dentare. Tot prin chirurgie dentara se pot repara probleme estetice sau se poate indeparta un chist aflat la radacina.

Estetica dentara se ocupa cu infrumusetarea danturii pentru a ne oferi increderea de sine. Aceasta ramura a stomatologiei se realizeaza prin albirea dintilor cu diferite metode profesionale sau aplicarea fatetelor dentare. Aceasta metoda poate include si incrustarea de bijuterii dentare sau incrustatii de ceramica sau compozit.

Profilaxia dentara este o tehnica stomatologica ce consta in prevenirea si tratarea cariilor, curatarea canalelor dar si a altor posibile afectiuni. Ca si tehnici folosite putem enumera detartrajul, periajul profesional, sigilarea sau fluorizarea. Profilaxia ajuta la scaderea sensibilitati danturii sau la prevenirea aparitiei infectiei.

Stomatologie pentru copii mai este numita si pedodontie. Aceasta specialitate este foarte importanta in sanatatea copilului deoarece, de la o varsta frageda putem identifica si remedia eventualele afectiuni.

Cabinet Stomatologic Sector 6

Adresa: Calea Crangasi Nr. 36, Bl. 13, Sc. B, Parter, Sector 6, Bucuresti
Telefon: 0727 773 550
Email: contact@dentalexcellence.ro

Multumim ca ati vizitat pagina Cabinet Stomatologic Sector 6

POATE ESTI INTERESAT SI DE ALTE CABINETE STOMATOLOGICE DIN BUCURESTI