Prezentare Cabinet Stomatologic

Multumim ca ai vizitat cabinet stomatologic sector 1! Devenind clientul nostru puteti avea un sambet frumos si stralucitor, pentru ca meritati o viata mai frumoasa si sanatoasa. Medicii nostrii sunt nerabdatori sa va cunoasca si sa va rezolve problemele dentare cu care va confruntati. De aceea pacientii nostrii se afla tot timpul in centrul atentiei noastre.

Stim foarte bine cat de dificila este alegerea unui medic dentist. Dezvoltarea unei relatii ce se bazeaza pe incredere si respect din partea ambelor parti, presupune un bun dialog, multa empatie, pasiune pentru profesie si cunoasterea propriilor limite.

Fiecare pacient de-al nostru este un pacient unic si de aceea este tratat individul, in functie de problemele avute. Ne mandrim cu faptul ca reusim sa discutam cu pacientii si gasim modalitatea ideala de a-i ajuta. Echipa noastra ofera conditii de confort din toate punctele de vedere si facem experienta pacientilor cat mai placuta si  mai putin streasanta pe toata durata tratamentului.

Tot ceea ce facem pentru pacientii nostrii se bazeaza pe imbunatatirea calitatii vietii si sanatatea acestora pe un termen foarte lung, de aceea folosim toata experienta noastra si punem toata pasiunea in aceasta misiune. Scopul nostru este de a te face sa arati si sa te simti mai bine prin intermediul serviciilor noastre de calitate. Te asteptam cu drag la cabinet stomatologic sector 1.

PROGRAMARE ONLINE

Cabinet Stomatologic Sector 1

Adresa: Strada Turda, Nr. 129, Bl. B1, Sc 3, Ap 92, Parter, Interfon 92C, Sector1, Bucuresti
Telefon: 0723.301.223 0723.520.923
Email: office@premiumdent.ro

Servicii Stomatologice Oferite de Cabinet Stomatologic Sector 1

Implant Dentar Sector 1 Bucuresti

Implant Dentar – Implantologia este o forma de tratament stomatologic prin care se rezolva problema dintilor sau maselelor lipsa pentru a reda pacientului confortul si frumusetea. Implantul dentar este o piesa metalica cu forma unui surub (format din titan sau zirconiu) ce inlocuieste radacina dintelui pe care se ataseaza un bont protetic si dintele artificial. Cu toate ca pare o interventie de lunga durata, in ziua de astazi exista diferite tipuri de implant care monteaza rapid, de exemplu implantul Fast&Fixed care se realizeaza intr-o singura zi.

Protetica Dentara Sector 1 Bucuresti

Protetica – Protetica dentara este denumirea stomatologica a specialitatii care se ocupa cu aplicarea de dinti artificiali si proteze dentare care imita dintii originali ca aspect. In cele mai multe cazuri, protezele dentare sunt recomandate persoanelor in varsta si pot fi de doua feluri: fixe sau mobile. In functie de sanatatea orala a pacientului, doctorul stomatolog poate sa recomanda care este cea mai buna varianta. Protezele sunt necesare si pentru a opri migratia dintilor, ceea ce poate duce la neplaceri pe termen lung.

Ortodontie Sector 1 Bucuresti

Ortodontie – Ortodontie este denumirea in medicina dentara a metodei care se ocupa cu indreptarea dintilor, reglarea muscaturii si a rapoartelor dintre maxilare cu ajutorul aparatelor dentare. Printre cele mai des intalnite se numara aparatele ceramice, metalice dar si cele invizibile care sunt mai greu de observat. Doctorul ortodont, in urma unui control, o sa decida ce aparat este recomandat in cazul tau si cat timp trebuie purtat. Pretul aparatelor dentare difera in functie de materialele folosite la realizare.

Parodontologie Sector 1 Bucuresti

Parodontologie – Parodontologie este ramura a medicinei dentare ce se ocupa cu tratarea afectiunilor de dinti si ale gingiilor. Desi este o afectiune care apare in timp si nu are simptome foarte evidente, la un consult de specialitate realizat intr-un cabinet stomatologic, poate fi depistata. Fiecare etapa a tratamentului parodontozei este planificata de doctor pentru ca rezultatul final sa fie incetinirea evolutiei deoarece vindecarea completa nu este posibila. Netratata la timp, parodontoza, poate duce la pierderea dintilor.

Chirurgie Dentara Sector 1 Bucuresti

Chirurgie Dentara – Chirurgia Dentara este o ramura a stomatologiei care se ocupa cu studiul, prevenirea si tratarea chirurgicala a afeciunilor. Atunci cand tratamentele nu rezolva problema avuta, se ajunge la interventie chirurgicala. Tot prin chirurgie dentara se pot repara probleme estetice sau se poate indeparta un chist aflat la radacina. Anumite interventii chirurgicale de o complexitate crescuta se efectueaza de cele mai multe ori in cadrul unui spital pentru a se putea monitoriza starea si evolutia pacientului.

Estetica Dentara Sector 1 Bucuresti

Estetica Dentara – Estetica dentara se ocupa cu infrumusetarea danturii pentru a ne oferi increderea de sine. Aceasta ramura a stomatologiei se realizeaza prin diferite proceduri precum albirea dintilor cu diferite metode profesionale sau aplicarea fatetelor dentare. Aceasta metoda poate include si incrustarea de bijuterii dentare sau incrustatii de ceramica sau compozit. Daca pana acum costurile procedurilor de estetica dentara erau destul de piperate, acum nu mai exista aceasta problema deoarece costurile au fost reduse si sunt accesibile oricarui pacient.

Profilaxie Dentara Sector 1 Bucuresti

Profilaxie Dentara – Profilaxia dentara este o tehnica stomatologica ce consta in prevenirea si tratarea cariilor, curatarea canalelor dar si a altor posibile afectiuni. Este recomandat consultul stomatologic periodic pentru ca afectiunile sa fie depistate si tratate din timp deoarece preventia este mai ieftina decat tratarea ulterioara. Ca si tehnici folosite putem enumera detartrajul, periajul profesional, sigilarea sau fluorizarea. Beneficiul principal al fluorului este ca intareste smaltul dintilor si creste rezistenta acestuia impotriva atacurilor bacteriene.

Stomatologie Copii Sector 1 Bucuresti

Stomatologie Copii – Stomatologie pentru copii mai este numita si pedodontie si are in vedere profilaxia si tratarea afectiunilor specifice dentitiei. Aceasta specialitate este foarte importanta in sanatatea copilului deoarece, de la o varsta frageda putem identifica si remedia eventualele afectiuni care pot aparea. Multi parinti au impresia ca vizita la stomatolog este necesara doar dupa ce cad dintii de lapte dar aceasta perceptie este falsa. Copii au probleme dentare diferite de cele ale adultilor, asa ca este necesar sa fie tratati de doctori specializati in stomatologia pediatrica.

Programeaza-te acum

Cabinet Stomatologic Sector 1

Adresa: Strada Turda, Nr. 129, Bl. B1, Sc 3, Ap 92, Parter, Interfon 92C, Sector1, Bucuresti
Telefon: 0723.301.223 0723.520.923
Email: office@premiumdent.ro